×

Волкано бар

,,Volkano bar” е сместен во фоајето на хотелот и представува вистинско место за дружење во пријатна и опуштена атмосвера. Барот располага со голем избор на национални и интернационални пијалоци.

Банкет сала

Банкет салата располага со 30 места и е совршена за организирање на VIP состаноци, бизнис ручеци и деловни собири.

Ресторан за хотелски гости

Ресторанот за хотелски гости претставува место каде посетителите во Хотел Кратис можат целосно да уживаат во вкусните специјалитети како на македонската традиционална така и на светската кујна.Оваа сала располага со 70 места.

Летна тераса

Свежиот планински воздух може да се почувствува на летната тераса со капацитет од 60 места и поглед пред кој се простираат кули, мостови и историските борови стари 7 века, кои се воедно и најстарите во Македонија.

Сала за свечености

Салата за свечености претставува идеално место за вашите единствени и неповторливи моменти, свадби, крштевки, прослави. Капацитетот на салата за свечености изнесува 310 места.